Cafeaua provine dintr-un microlot de la ferma El Limoncillo din zona La Dalia, departamentul Matagalpa, din Nicaragua. Plantația se află la altitudini de 850-1.110 m și produce cafea de calitate înaltă, crescută la umbră.
Familia Mierish cultivă cafea de peste 100 de ani (din 1908) și are reputația de a face încercări și experimente pentru a obține microloturi de cafea de calitate excepțională, diferită de orice mai există. Uneori, rezultatele acestor experimente pot apărea chiar și după 4 ani.
Cafeaua are certificare UTZ (parte din Rainforest Alliance) de agricultură sustenabilă.
Site-ul CafeaDobro.ro utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Mai multe detalii găsiți în pagina Politica de Utilizare a Cookie-urilor
Stefana Tirica –
O cafea aromata, putin acida, perfecta pentru diminetile in care aveti nevoie de un strop de savoare. O recomand cu drag!
Vicol Nicolae –
boabe de cafea de specialitate ,tarie peste mediu ,prajita impecabil .