fbpx

Termeni și conditii CafeaDobro.ro

Magazinul online cafeadobro.ro este proprietatea societatii comerciale Casa Dobro SRL.
Utilizarea site-ului cafeadobro.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și SC Casa Dobro SRL. De aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul cafeadobro.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de SC Casa Dobro SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Informatii generale despre produse și prețuri
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setărilor monitorului dumneavoastră. De asemenea, pot aparea mici diferențe de design al ambalajelor.

Clienții cafeadobro.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon la solicitarea clienților.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Produsele comercializate prin intermediul cafeadobro.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Dovada plătii este chitanța de la curier sau extrasul de cont.

Politica de confidențialitate
CafeaDobro.ro are o politică strictă de respectare a confidentialității datelor clienților.

Comerciantul garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Comerciant nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa: contact@cafeadobro.ro

Copyright
Tot continutul site-ului cafeadobro.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea SC Casa Dobro SRL și/sau a asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe cafeadobro.ro nu pot fi folosite în legătura cu produse sau servicii care nu apartin SC Casa Dobro SRL, într-o manieră care sa creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul cafeadobro.ro sau firma SC Casa Dobro SRL.

Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul cafeadobro.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fără nici o penalitate pentru client.

Accesul în website

SC Casa Dobro SRL permite accesul nelimitat pe site-ul cafeadobro.ro, în scop personal, dar nu îi conferă dreptul de a descărca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al SC Casa Dobro SRL.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm raspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. SC Casa Dobro SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de cafeadobro.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întample. Ne rezervăm dreptul să anulăm comenzile fără notificare prealabilă în cazul în care intervine o eroare sau o greșeală de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul cafeadobro.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator si societatea SC Casa Dobro SRL.

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul cafeadobro.ro, cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător și a constatării de către un reprezentant al SC Casa Dobro SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut între Clienți și Societate va fi rezolvat în primă fază pe cale amiabilă.

Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comanda, te rugăm sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@cafeadobro.ro

Modificări

SC Casa Dobro SRL își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului cafeadobro.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificari.

Utilizatorul cafeadobro.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către SC Casa Dobro SRL, va înceta utilizarea site-ului cafeadobro.ro. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. CafeaDobro.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma SC Casa Dobro SRL. În cazul în care produsele care ajung la noi prezită zgârieturi, folii de protecție lipsă, sigilii rupte sau alte deteriorări ne rezervam dreptul sa refuzăm restituirea sumelor. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic, pe mail sau pe completând formularul de retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în 14 de zile de la momentul efectuării notificării. În cazul în care nu primim acestă informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile din momentul preluării produselor returnate. Costul transportului nu se returnează.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online cafeadobro.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului cafeadobro.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, asa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Firma noastră pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura că experiența de cumpărare este unică și plăcută pentru tine. Te invităm pe pagina de produse.

 

Date cu Caracter Personal

 

S.C Casa Dobro S.R.L colecteaza informatii prin intermediul site-ului web cafeadobro.ro, în conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informații statistice cu privire la utilizarea siteului nostru și la autentificarea automată a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de înregistrare client
 • Formularul de comanda
 • Formularul de contact
 • Formularul de recenzii produse
 • Formularul de abonare newsletter
 • Formular de abonare Facebook Messenger

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii
 • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de catre dumneavoastra
 • Livrarea produselor
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
 • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
 • Informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe cafeadobro.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Casa Dobro SRL isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Pentru informare, suport sau reclamații ne puteti contacta la adresa contact@cafeadobro.ro

 

Urmărește-ne pe social media