Termeni și condiții CafeaDobro.ro

Magazinul online cafeadobro.ro este proprietatea societății comerciale Casa Dobro S.R.L., denumit, în continuare, Comerciant.

Utilizarea site-ului cafeadobro.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și S.C. Casa Dobro S.R.L. De aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul cafeadobro.ro implică, în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Comerciant implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Informații generale despre produse și prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție a fotografiilor sau a setărilor monitorului dumneavoastră. De asemenea, pot apărea mici diferențe de design al ambalajelor.

Clienții cafeadobro.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon, la solicitarea clienților.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Atunci când una sau mai multe reduceri se suprapun, se aplică doar reducerea cea mai avantajoasă pentru client (cea mai mare).

Produsele comercializate prin intermediul cafeadobro.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului, iar în momentul livrării vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală, fizică sau în format electronic.

Dovada plății este chitanța de la curier sau extrasul de cont.

Politica de confidențialitate

Site-ul cafeadobro.ro are o politică strictă de respectare a confidentialității datelor clienților.

Comerciantul garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Comerciant nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/ notificare în vederea ștergerii din baza de date se va trimite de către persoana înscrisă în baza de date, prin e-mail, la adresa: contact@cafeadobro.ro

Copyright

Tot conținutul site-ului cafeadobro.ro (text, grafică, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea S.C. Casa Dobro S.R.L. și/ sau a asociaților, a partenerilor și/ sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Grafica, sigla, antetul și imaginile de pe cafeadobro.ro nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin Comerciantului, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul cafeadobro.ro sau firma S.C. Casa Dobro S.R.L.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul cafeadobro.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior, fără nici o penalitate pentru client.

Accesul în website

Comerciantul permite accesul nelimitat pe site-ul cafeadobro.ro, în scop personal, dar nu îi conferă dreptul de a descărca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al Comerciantului.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. Comerciantul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de cafeadobro.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întample. Ne rezervăm dreptul să anulăm comenzile, fără notificare prealabilă, în cazul în care intervine o eroare sau o greșeală de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul cafeadobro.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Comerciant.

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul cafeadobro.ro, cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător și a constatării, de către un reprezentant al Comerciantului, a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între clienți și Comerciant va fi rezolvat în primă fază pe cale amiabilă.

Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comanda, te rugăm sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@cafeadobro.ro

Modificări

Comerciantul își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului cafeadobro.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul cafeadobro.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către Comerciant, va înceta utilizarea site-ului cafeadobro.ro. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Site-ul cafeadobro.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole, cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră vor fi expediate, ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma SC Casa Dobro SRL. În cazul în care produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, folii de protecție lipsă, sigilii rupte sau alte deteriorări, ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumelor. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic sau prin email. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în 14 de zile de la momentul efectuării notificării. În cazul în care nu primim acestă informaţie, banii vă vor fi returnaţi în maxim 14 de zile din momentul preluării produselor returnate. Costul transportului nu se returnează.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plată ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate, până la momentul rambursării banilor.

Această politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online cafeadobro.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. (Text preluat integral de pe site-ul Uniunii Europene.)

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului cafeadobro.ro sunt gratuite și voluntare și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Date cu caracter personal

Comerciantul colectează informații prin intermediul site-ului web cafeadobro.ro, în conformitate cu legislația românească care face referire la aceste aspecte. Site-ul plasează un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, cookie ce este utilizat pentru colectarea de informații statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru și la autentificarea automată a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de înregistrare client
 • Formularul de comandă
 • Formularul de contact
 • Formularul de recenzii produse
 • Formularul de abonare la newsletter
 • Formular de abonare Facebook Messenger

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicării directe și indirecte cu clienții
 • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de către dumneavoastră
 • Livrarea produselor
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
 • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promoții disponibile
 • Informării utilizatorilor privind situația contului de pe cafeadobro.ro, evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Comerciantul își asumă obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului nostru.

Compania noastră se angajează să nu transmită datele colectate către terți, cu excepțiile situațiilor expres prevăzute de legislația statului român în vigoare. Astfel, informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Poliției, instanțelor judecătorești sau altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Pentru informare, suport sau reclamații, ne puteți contacta la adresa contact@cafeadobro.ro